​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​
​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​
Hirdetés

Downton Abbey a STORY4-en!

Nem titok többé!

A Story4 hozza Magyarországra Obama feleségének kedvenc sorozatát!

Az amerikai elnök felesége annak idején még az USA-beli premier előtt elkérte a gyártótól a következő évad DVD-it, olyannyira megkedvelte a Downton Abbey című filmsorozatot. Obama feleségének kedvencét pedig a STORY4 hozza el Magyarországra február 10-től.

A Downton Abbey az utóbbi évek legsikeresebb kosztümös produkciója, amely példátlan gyorsasággal nyert el minden jelentősebb szakmai elismerést, és világszinten az utóbbi évek egyik legnézettebb sorozata lett. Nagy-Britanniában és az Egyesült Államokban is ezt a filmsorozatot nézik a legtöbben.

A történet az 1900-as évek elején játszódik egy angol vidéki kastélyban. A sztori az arisztokrata család és a személyzet életéről szól, és olyan sztárok játszanak benne, mint az Oscar-díjas Maggie Smith, aki épp a minap kapott Golden Globe-ot Downton-beli alakításáért.

A sorozatot nem csak az amerikai elnök felesége, hanem maga Obama is kedveli. Asszonya azonban olyannyira rajong ezért a sorozatért, hogy amikor David Cameron brit miniszterelnök a Fehér Házban vacsorázott, meghívták a produkció számos szereplőjét is.

 

2013. február 10-től minden vasárnap, 20 órától Downton Abbey a Story4-en!Szerelem és árulás, fájdalom és öröm, kötelesség és becsület.

Mesés időutazás lenyűgöző helyszíneken!http://www.youtube.com/watch?v=KCc97x2yq5w

http://www.youtube.com/watch?v=Eaa3ko9kEtc

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​