Hirdetés

1924. Az új munkáspárti kormány új változásokat vezet be, amelyet mindenki megérez és Downton sem marad ki ebből. Robert, Mary és Branson együtt próbálnak navigálni ebben a nehéz és instabil helyzetben, hogy a legjobbat hozzák ki belőle és továbbra is biztosítsák a birtok jövőjét a következő nemzedék számára is. Branson még fontosabb szerepet játszik Downtonban mind eddig valaha, de továbbra is megkérdőjelezi helyzetét a világban. Mary végre elfogadja, hogy újra szeretne férjhez menni, de vajon talál-e olyan boldogságot, mint Matthew oldalán?

 

november 18., szombat 08:30Simon Bricker visszatér Downtonba, hogy megbeszélje Coraval a festményt, de lehet, hogy ezúttal a flörtölése túllépett egy határt? Branson nehéz döntést hoz Sarah Bunting kapcsán; Rose találkozik egy vonzó idegennel. Hogy megakadályozza Isobelt, hogy rossz döntést hozzon Lord Mertonnal kapcsolatban, Violet Doktor Clarkson segítségét kéri, de a dolgok nem úgy alakulnak, ahogy azt eltervezték.
november 18., szombat 15:45Simon Bricker visszatér Downtonba, hogy megbeszélje Coraval a festményt, de lehet, hogy ezúttal a flörtölése túllépett egy határt? Branson nehéz döntést hoz Sarah Bunting kapcsán; Rose találkozik egy vonzó idegennel. Hogy megakadályozza Isobelt, hogy rossz döntést hozzon Lord Mertonnal kapcsolatban, Violet Doktor Clarkson segítségét kéri, de a dolgok nem úgy alakulnak, ahogy azt eltervezték.
november 19., vasárnap 08:30Robert és Cora közötti kapcsolat a múltkori veszekedés miatt elég feszült. Blake ügyködése eredményes lesz, amikor Mary váratlanul megsajnálja az ellenfelét. Edith szörnyű hírt kap, és úgy dönt, hogy drasztikus lépéseket tesz. Egy titokzatos tipp következtében Baxter belekeveredik Green halálesete körüli nyomozásba.
november 19., vasárnap 15:45Robert és Cora közötti kapcsolat a múltkori veszekedés miatt elég feszült. Blake ügyködése eredményes lesz, amikor Mary váratlanul megsajnálja az ellenfelét. Edith szörnyű hírt kap, és úgy dönt, hogy drasztikus lépéseket tesz. Egy titokzatos tipp következtében Baxter belekeveredik Green halálesete körüli nyomozásba.
november 25., szombat 08:55Rosamund megérkezik Downtonba, Edith meglepő távozása után. Vajon a titka végleg kiderül a család számára? Ezalatt Rose boldogan mutatja be barátját Atticust és szüleit először Downtonban. Molesley aggódik, hogy Daisy elveszíti érdeklődését a tanulmányai iránt, ezért kitalál egy tervet, hogy segítsen. Úgy tűnik, hogy Anna és Bates problémái végre eltűntek ezért elkezdik tervezni a jövőt Downtonon kívül.
november 25., szombat 15:55Rosamund megérkezik Downtonba, Edith meglepő távozása után. Vajon a titka végleg kiderül a család számára? Ezalatt Rose boldogan mutatja be barátját Atticust és szüleit először Downtonban. Molesley aggódik, hogy Daisy elveszíti érdeklődését a tanulmányai iránt, ezért kitalál egy tervet, hogy segítsen. Úgy tűnik, hogy Anna és Bates problémái végre eltűntek ezért elkezdik tervezni a jövőt Downtonon kívül.
november 26., vasárnap 07:55Zajlanak az előkészületek Rose nagy napjára, de a két családban lévő feszültség az esküvői előkészületeket fenyegeti. Edith Marigoldot érintő megoldása, úgy tűnik, szépen megoldódik, de nem tudják Corával, hogy mennyi ideig tudják Robert előtt titokban tartani. Londonban Denker megmutatja egy új oldalát a személyiségének, amely sok mindenkinek okoz bajt. Mrs Patmore még mindig feldúlt, de Robert kigondolt valamit.
november 26., vasárnap 15:25Zajlanak az előkészületek Rose nagy napjára, de a két családban lévő feszültség az esküvői előkészületeket fenyegeti. Edith Marigoldot érintő megoldása, úgy tűnik, szépen megoldódik, de nem tudják Corával, hogy mennyi ideig tudják Robert előtt titokban tartani. Londonban Denker megmutatja egy új oldalát a személyiségének, amely sok mindenkinek okoz bajt. Mrs Patmore még mindig feldúlt, de Robert kigondolt valamit.
december 2., szombat 08:30Vadászidény van. Rose apósa, Lord Sinderby kibéreli a Brancaster kastélyt Northumberlandben és meghívja a Crawley családot is. Mialatt élvezik a fajd lövészetet, egy botrányos titok láthat napvilágot, mely elonthatja az ünnepet. Meglepetések történnek, ahogy a családok egyre inkább megismerik egymást és még új arcok is feltűnnek a színen. Amíg a család a kastélyban tartózkodik a szolgák Downton Abbey-ben tartják a frontot, és egy valószerűtlen szerelem is kialakul…
december 2., szombat 15:45Vadászidény van. Rose apósa, Lord Sinderby kibéreli a Brancaster kastélyt Northumberlandben és meghívja a Crawley családot is. Mialatt élvezik a fajd lövészetet, egy botrányos titok láthat napvilágot, mely elonthatja az ünnepet. Meglepetések történnek, ahogy a családok egyre inkább megismerik egymást és még új arcok is feltűnnek a színen. Amíg a család a kastélyban tartózkodik a szolgák Downton Abbey-ben tartják a frontot, és egy valószerűtlen szerelem is kialakul…
Többi epizód tartalma

MŰSORON